Longines - "NO RESERVE PRICE" - 6190.832 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Beschrijving
Kaliber: 526
Serienr.: 5486XXXX
Kast: RVS verguld 30 x 35 mm, in redelijk goede staat
Wijzerplaat: Gouden linnen getextureerde wijzerplaat met zwarte markeringen en wijzers; in goede staat
Kristal: Glas, helder met een paar krasjes
Band: Maruman bruin lederen band met Longines gesp (in redelijke staat). Nokbreedte 18 mm
(Opmerking: in geval van een discrepantie tussen de beschrijving en foto's, hebben de foto's voorrang)

De algehele staat is redelijk goed en het horloge loopt normaal, maar de servicegeschiedenis is onbekend.
Verkocht zoals het is.

Verzekerde verzending via de volgende kanalen:
Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: DHL Express of DHL eCommerce Azië (afhankelijk van het land en of het afleveradres zich op een externe locatie bevindt)

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN!! LET OP ALVORENS TE BIEDEN!!
1. Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van de tijdwaarneming, waterbestendigheid enz. toegestaan of gehonoreerd.

2. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw-heffingen die door de belastingdienst van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom contact op met de relevante autoriteiten als u niet zeker bent en bied dienovereenkomstig. In het geval dat de koper de levering niet in ontvangst neemt vanwege niet-betaling van verschuldigde belastingen, is de koper nog steeds aansprakelijk voor alle gemaakte verzend-, inklaringskosten en andere administratieve kosten.

3. In het geval van annulering naar goeddunken van de koper na verzending, is de koper aansprakelijk voor alle retourverzendkosten, administratiekosten en douanekosten die moeten worden betaald om het horloge terug te sturen en opnieuw te importeren.

4. Voor levering door DHL Express - Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring) duurt meestal ongeveer 1-2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Azië, Europa en de VS.

5. Voor levering door DHL eCommerce Azië - Internationale transit (exclusief douane-inklaring en last mile-levering) duurt meestal tot 2 weken, maar de huidige internationale transit kan tot 3-4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Azië, Europa en de VS.

6. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douaneautoriteit van elk land het pakket verwerkt bij aankomst in uw land. Bied daarom alleen als u tevreden bent met een mogelijke langere vertraging in de levering gedurende deze periode.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen