Movado - Heren - 1950-1959

Doe een bod

Hierbij bied ik aan een mooi en vrij zeldzaam Zwitsers Movado herenpolshorloge model 335 uit de zestiger jaren in goede staat.
Het horloge heeft een 10,5'' ligne Zwitsers handopwind uurwerk met het goede Universal 1005 kaliber, dat perfect werkt. De ronde vergulde kast meet 31 mm (zonder kroon) in diameter en 8,5 mm hoog en vertoont slechts lichte gebruikssporen (zie foto's). Het horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat met het opschrift Movado, Switzerland en het M logo, goudkleurige aangebrachte uurstaven, goudkleurige uren- en minutenlanswijzers en een centrale secondewijzer die eveneens goudkleurig is.
De wijzerplaat heeft door de leeftijd een lichte patina, de wijzers zijn zeer goed. Het kunststof horlogeglas is nog in goede staat (de zichtbare vlekken op het glas zijn reflecties toen de foto werd gemaakt). De goudkleurige kroon is goed en heeft een goede grip. Het horloge wordt geleverd met een nieuwe zwarte 16 echt lederen band van 22 cm lengte inclusief kast (gemeten zonder gesp) met goudkleurige doorngesp (zie foto's).

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen