Movado - President Kingmatic S UFO - "NO RESERVE PRICE" - 802 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

-----Top van de lijn, onderhouden door mijn horlogemaker, Movado President Series, dit Kingmatic S heren polshorloge met centrale seconden, verborgen lugs UFO-kast met Movado gegraveerde achterkant. Kaliber Movado 388. Wordt geleverd met handgemaakte Super echte krokodillenriem. Zelfs krokodillenriem ter waarde van 100s MSRP

- Vintage uurwerken zijn een goede investering die u bij zorgvuldig gebruik aan uw kinderen kunt doorgeven, het aantal daarvan neemt in de loop van de tijd af.

*U kunt met een gerust hart bij ons winkelen. Zorg ervoor dat u de lading voor de bezorger uitcheckt om een verzekering af te sluiten.

BELANGRIJKE OPMERKING: Wij geloven in één aarde! Wij kunnen u helpen met de douanerechten op deze aankoop. Neem na uw aankoop gewoon "onmiddellijk" contact met ons op en we zullen samen beslissen wat te doen, anders dachten we dat u niet direct zou vragen en verzenden. We doen echter ons best, wat misschien geen garantie voor succes is.

-Glas: Origineel
- Wijzerplaat: Originele sporen van restauratie
-Seconden: Centraal
- Beweging automaat cal 388
Opmerking: 1e positie om de tijd in te stellen, tweede positie om de datum in te stellen.
-Kroon: Duw de Movado-koepelvormige aftermarket naar beneden
-Movado gestempeld hoesje
- Afmetingen kast: 39 mm inclusief kroon / 36 mm exclusief kroon x 34 mm. ca.
-Wordt geleverd met echt hagedis lederen band zoals te zien op foto totale lengte 23 cm

Conditie: Over het algemeen zeer goed voor mij. De zaak is nooit gepolijst met enkele tekenen geweldige staat voor mij. Het horloge in nauwkeurig werkende staat. Datum heeft een quickset. Foto's vormen het belangrijkste onderdeel van de beschrijving en zijn superieur aan tekst. Lees alles en zorg ervoor dat u foto's bestudeert. Ik zou de kopers niet teleurstellen.

Werkend: Het horloge is waarschijnlijk ouder dan onze voorouders. Zelfs een NOS-horloge en nauwkeurigheid kunnen invloed hebben op vochtigheid, hoogte, enz. We maken een video van de werkende staat.

-Het horloge wordt geleverd met een horlogedoos van generieke of andere merken als cadeau voor extra bescherming.

-We verpakken goed en verzenden het bijgehouden en verzekerd via expreskoeriers.

-Bestudeer de invoerrechten en douanevoorschriften van uw land. Alle soorten douanerechten die moeten worden betaald, zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

-Vergeet niet om onze andere veilingen te bekijken, alstublieft.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen