Movado - President UFO Linen Dial - "NO RESERVE PRICE" - Heren - 1970-1979

Doe een bod

-----Top of the line, onderhouden door mijn horlogemaker (zie foto's), Movado President Series, dit Kingmatic S heren polshorloge met centrale seconden, verborgen lugs UFO kast met Movado gegraveerde achterkant. Kaliber Movado 380. Komt met authentieke Movado gesp.

- Vintage uurwerken zijn een goede investering die u bij zorgvuldig gebruik aan uw kinderen kunt doorgeven, het aantal daarvan neemt in de loop van de tijd af.

*U kunt met een gerust hart bij ons winkelen. Zorg ervoor dat u de lading voor de bezorger uitcheckt om een verzekering af te sluiten.

BELANGRIJKE OPMERKING: Wij geloven in één aarde! Wij kunnen u helpen met de douanerechten op deze aankoop. Neem na uw aankoop gewoon "onmiddellijk" contact met ons op en we zullen samen beslissen wat te doen, anders dachten we dat u niet direct zou vragen en verzenden. We doen echter ons best, wat misschien geen garantie voor succes is.

-Glas: Origineel
- Wijzerplaat: Origineel
-Seconden: Centraal
-Uurwerk automatisch cal 380 Movado
-Opmerking: 1e positie om de tijd in te stellen, de datum wordt 24 uur ingesteld.
-Kroon: Duw de Movado-koepelvormige aftermarket naar beneden
-Movado gestempeld hoesje
-Movado gesp
- Afmetingen kast: 39 mm inclusief kroon / 36 mm exclusief kroon x 34 mm. ca.
- Komt met echt lederen band zoals te zien op foto totale lengte 22 cm

Conditie: Over het algemeen zeer goed voor mij. De kast is nooit gepolijst met enkele tekenen en deuken over het algemeen in zeer goede staat voor mij. de authentieke wijzerplaat is 8/10 staat voor mij. Het horloge in nauwkeurig werkende staat. Foto's vormen het belangrijkste onderdeel van de beschrijving en zijn superieur aan tekst. Lees alles en zorg ervoor dat u foto's bestudeert. Ik zou de kopers niet teleurstellen.

Werken: Nauwkeurige werkende staat. Het horloge is waarschijnlijk ouder dan onze voorouders. Zelfs een NOS-horloge en nauwkeurigheid kunnen invloed hebben op vochtigheid, hoogte, enz. We maken een video van de werkende staat.

-Het horloge wordt geleverd met een horlogedoos van generieke of andere merken als cadeau voor extra bescherming.

-We verpakken goed en verzenden het bijgehouden en verzekerd via expreskoeriers.

-Bestudeer de invoerrechten en douanevoorschriften van uw land. Alle soorten douanerechten die moeten worden betaald, zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

-Vergeet niet om onze andere veilingen te bekijken, alstublieft.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen