Nivada - Grenchen - Leonardo Da Vinci - "NO RESERVE PRICE" - 67029 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Vintage Nivada Grenchen - Leonardo Da Vinci - ETA 2782 - Zwitserse makelij - jaren 70. Allemaal origineel en gesigneerd. Het wordt geleverd met zijn originele armbandband. Polshorloge automatisch 21 steens - datum - Mooie binnenbezel met Romeinse cijfers. Het datumvenster bevindt zich op de 6 uur-markering en is ingelijst in een hoogglans gepolijste rand.

? Kast is 35 mm (exclusief kroon) x 40,5 mm (lug-to-lug). De lugbreedte is 18 mm.

?De originele gesigneerde stalen armbandband op foto's past tot ca. 18-18.5cm (met sluitingverlenger) polsmaat.

?Conditie opmerkingen: Zeer goed. Kast en achterkant zien er geborsteld uit. Nette wijzerplaat, enkel minieme gebruikssporen. De originele band lijkt een beetje kort, zelfs met gespverlenger. Ik heb een extra leren band toegevoegd. Het horloge is functioneel en houdt goed de tijd. Foto's maken deel uit van de beschrijving. Bekijk ze alstublieft goed.

?Geen doos en papier.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via Express Courier met een trackingcode. Levertijd is slechts enkele dagen* voor Europa en ca. 5-7 dagen* voor andere landen.

#Houd rekening met douanerechten. Douanerechten zijn de verantwoordelijkheid van de koper en vallen buiten de controle van verkopers. #

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen