Seiko - 5 Sports Speed-Timer "JDM" Flyback Chronograph - 7017-8000 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Dit is een Japanse binnenlandse markt (JDM) 7017-8000, wat een vroege "Proof" gekozen variant is die druipt van vintage race-cool. De kast is een uitlopende tonneau-stijl met taps toelopende lugs en een stevige bezel. De "5"-badge bevindt zich prominent onder de Speed Timer-aanduiding, omdat het een vroege variant is en een waterdichte indicatie van 70 meter draagt. De chronograaf is voorzien van een "flyback"-mechanisme waarmee de feloranje veegwijzer op nul kan worden gezet zonder dat deze eerst hoeft te worden gestopt. het houdt de tijd bij en alle functies zijn soepel en responsief. Kast en achterkant zien er geborsteld uit. Origineel kristal schoongemaakt. De schone wijzerplaat, slechts kleine markeringen. Wordt geleverd met een dikke handgemaakte lederen band in militaire stijl.

?Het horloge werkt met Seiko 7017 A Japan automatisch uurwerk. Automatische chronograaf, jaren 60, nokschakelaar, geen handopwinder. Dag: quickset door herhaaldelijk op de kroon te drukken, 2 talen. Datum: quickset

? Kast is 40 mm (kroon al verborgen), 43,5 mm (lug-to-lug). 18 mm kabelschoen.

?De handgemaakte leren band op de foto's past tot ca. Polsmaat 21,5 cm.

?Geen doos en papier.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via Express Courier met een trackingcode. Levertijd is slechts enkele dagen* voor Europa en ca. 5-7 dagen* voor andere landen.

Houd alstublieft rekening met douanerechten. Douanerechten zijn de verantwoordelijkheid van de koper en vallen buiten de controle van verkopers.
*Geschatte werkdag

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen