Seiko - Vintage Seikomatic - J140640 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

*** Dit is een zeldzaam Seikomatic horloge. Geproduceerd voordat het bedrijf zijn naam veranderde in "Seiko" vóór de jaren 70. Zeldzaam en verzamelbaar.***

*** Vermeld voor meer dan $ 500 op een andere beroemde veilingsite uit de VS ***

Model: Seiko Seikomatic Diashock 17 juwelen automatisch horloge
Materiaal: roestvrij staal
Kleur wijzerplaat: Zilver met goudkleurige uurindexen (licht geoxideerde kleur)
Wijzerplaat maat: 35mm (exclusief kroon)
Pasvorm: Tot 19,0 cm pols.
Uurwerk: Seiko 17 steens Diashock mechanisch uurwerk
Functie Tijdwaarneming, automatisch opwinden
Anderen 1: Vintage stopgezet Seikomatic automatisch horloge
Anderen 2: Nauwkeurigheid niet gegarandeerd, maar loopt op ongeveer +/- 1 minuut per dag.

verpakkingen:
Originele doos: Nee!
Originele papieren: Nee

Staat

Kast: In gebruikte vintage staat. Zichtbare gebruikssporen met haarlijnen en krassen. De gravure op de achterkant van de kast is erg licht maar nog steeds leesbaar.
Kristal: Vintage kristal met zichtbare gebruikssporen. Voornamelijk haarlijntjes en lichte krasjes. Duidelijk genoeg om er doorheen te kijken.
Wijzerplaat en wijzers: Wijzerplaat heeft zichtbare gebruikssporen. Bedrukkingen zichtbaar en in goede staat, wijzerplaat heeft oxidatiesporen met verkleuring, zie foto's voor conditie. Wijzers zijn in goudkleur, lichte oxidatiesporen maar in goede staat.
Bezel: In vintage staat met zichtbare gebruikssporen, haarlijnen en lichte krasjes.
Armband: Aftermarket leren bandjes in zwart. lichte gebruikssporen. Montage hierboven vermeld.


Verzendmethode: FedEx Economy of Hong Kong Post Speedpost (EMS)

OPMERKING:

- Alle foto's zijn niet geretoucheerd (behalve serienummers die om veiligheidsredenen verborgen zijn). Eventuele gebreken die niet in de beschrijving worden vermeld, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven. Foto's zeggen meer dan duizend woorden, daarom vragen we u vriendelijk om de foto's goed te bekijken voordat u een bod uitbrengt, aangezien deze een integraal onderdeel vormen van de beschrijving. Ik waardeer mijn relatie met klanten, dus ik wil niet uw teleurstelling worden wanneer artikelen worden ontvangen met ongewenste resultaten.

- Alle horloges die ik heb verkocht zijn authentiek. Ik probeer alle aftermarket-onderdelen te labelen die ik kan identificeren en naar mijn beste weten. Beoordeel het artikel a.u.b. aan de hand van de foto's, aangezien deze afkomstig zijn van het werkelijke artikel dat u ontvangt. Schriftelijke beschrijving is alleen voor hulpdoeleinden wanneer foto's het defect niet perfect kunnen weergeven. (behalve voor enkele gloednieuwe items waar foto's kunnen worden geleend van eerdere aanbiedingen).

- Ik presenteer al mijn producten in hun originele staat aan de waardering van onze gewaardeerde klanten. Japanse en Europese horloges zijn duurzame en robuuste horloges die u jarenlang van dienst kunnen zijn.

- Als de winnende bieder besluit het bod te annuleren / in te trekken of als de zending wordt geretourneerd op het valse van de koper (bijv. Niet in staat om de betaling van rechten tijdig te verwerken, weigering van levering, enz.), Bestaat het risico voor de koper om de kosten van alle verzendkosten dekken en de invoerrechten van de verkoper retourneren.

-Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat u wel of geen douanerechten of heffingen in rekening wordt gebracht. Eventuele douane- of invoerrechten worden in rekening gebracht zodra het pakket het land van bestemming bereikt. Deze kosten moeten worden betaald door de ontvanger van het pakket.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen