Zenith - Square - "NO RESERVE PRICE" - 383A795 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Het aanbieden van een late 1964-1966 Zenith "Baby" Respirator roestvrij staal 18K vergulde waardevolle "Hulk" wijzerplaat. Geserviced door onze meester horlogemaker en in topconditie. Vergelijkbare behuizing met gasmasker het verschil is de handwind Zenith beweging. Wordt geleverd met handgemaakte echte super Teju Lizard band.

***Dit specifieke horlogemodel staat bekend als gedragen door de Amerikaanse president John F. Kennedy. -Dus deze modellen staan bekend als Kennedy's horloge. Beroemd en iconisch type, onder legendes.- Geserviced- U zult waarschijnlijk verliefd worden op het horloge. Het is het meest charmante type beademingsapparaat. Geserviced en gereguleerd uurwerk.

BELANGRIJKE OPMERKING: Wij geloven in één aarde! Wij kunnen u helpen douanerechten te vermijden of te verlagen bij deze aankoop. Neem na uw aankoop gewoon "onmiddellijk" contact met ons op en we zullen samen beslissen wat te doen, anders dachten we dat u niet direct zou vragen en verzenden. We doen echter ons best, wat misschien geen garantie voor succes is.

-Glas: NOS Zenith
- Wijzerplaat: opnieuw geverfd
-Handen: Originele Zenith
-Kroon: aftermarket
-Zenith 2532C handopwindbaar uurwerk
- Datumvenster: Ja
- Afmetingen kast: 32 mm inclusief kroon /29 mm exclusief kroon x 39 mm. ca.
-20 mm breedte Nieuw gestikte originele Teju Lizard lederen band. band totale lengte is 23 cm met gesp.

Conditie: Over het algemeen geweldig met een paar tekenen. verouderingen. Foto's zijn het belangrijkste onderdeel van de beschrijving. Lees alles en zorg ervoor dat u foto's bestudeert. Ik zou de kopers niet teleurstellen.

Werkend: Het werkt zoals het van een Zenith horloge mag worden verwacht. Het horloge is waarschijnlijk ouder dan de meesten van ons. Zelfs een NOS-horloge en nauwkeurigheid, duurzaamheid, reservevermogen enz. kunnen invloed hebben op vochtigheid, hoogte, enz. Accepteer dat. Een dergelijke garantie geven wij dus niet. Omdat we er niet zijn om het te bewijzen.

-Het horloge wordt geleverd met een horlogedoos van generieke of andere merken als cadeau voor extra bescherming.

-We verpakken goed en verzenden het bijgehouden en verzekerd via expreskoeriers.

-Bestudeer de invoerrechten en douanevoorschriften van uw land. Alle soorten douanerechten die moeten worden betaald, zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

-Vergeet niet om onze andere veilingen te bekijken, alstublieft.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen