ZentRa - Brown Compressor - Ref. 3-75 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Prachtige Zentra Compressor uit de Seventies welke zowel optisch als technisch in nette staat verkeert.

Dit herenpolshorloge van het Zwitserse merk Zentra heeft een prachtige bruine wijzerplaat met sunburst structuur. Deze kleurt afhankelijk van de lichtinval van diep donkerbruin naar lichtbruin/beige. De uurmarkers zijn net als de wijzers voorzien van witte details welke op een mooie manier afsteken tegen de bruine wijzerplaat.

Het betreft volledig roestvrijstalen, zogenaamde Epsa Compressor kast. Deze Compressor kasten waren destijds extra waterdicht. Uiteraard raden wij af een vintage horloge als dit bloot te stellen aan water. De kast meet 33mm exclusief kroon bij 39mm van Lug-to-Lug.

Aan dit vintage polshorloge zit een perfect bijpassende rubberen band welke geschikt is voor polsen tot 18.5cm.

Binnenin tikt het Swiss-Made mechanische uurwerk. Het houdt uitstekend de tijd en windt soepel op. Ook werkt de tijdsverstelling uitstekend. Niet alleen optisch maar ook technisch een goed horloge welke weer klaar is voor tijden draagplezier!

Al met al een prachtig vintage horloge van Zwitserse makelij, met volledig stalen compressor kast en prachtige bruine wijzerplaat. Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen