Joseph Johnson, Liverpool - Lepine. Oro 18k. - nº 27651 - Heren - Vóór 1850

Doe een bod

Lepine heren zakhorloge. Gemaakt door Joseph Johnson, Liverpool, ca. 1825. Gemaakt in opdracht van D. Joan Burgués Zaforteza (Mallorca).

Gouden 18 kt kast en stofkap Gekeurd en met nr. 27651. Stofkap met de naam van de koper, met sleutelgat voor opwinden en tijdinstelling.

Witte porseleinen wijzerplaat met Romeinse cijfers voor uren, aanslagen voor minuten, lansvormige wijzers en een secondewijzer op zes uur. Op maat gemaakt met de naam J. Burgués Zaforteza.

Mechanisch uurwerk, halve plaat, met vrij echappement, bimetaal wiel, lucifer en offset. 10 robijnen. Gesigneerd door Joseph Johnson. Wordt geleverd met een sleutel voor het opwinden en instellen van de tijd, met een verguld zilveren ketting.

Maat: 45 mm en 64 mm.

Totaal gewicht: 75 gram. Waarvan ongeveer 29 g. Gemaakt van 18 kt goud met een geschatte waarde van €1300.

De staat van de horloges is 'in werkende staat'; het is echter mogelijk dat sommigen van hen vanwege hun leeftijd een schoonmaakservice nodig hebben bij ontvangst.

Al onze zakhorloges zijn gekeurd door onze horlogemaker. Houd er rekening mee dat deze oude zakhorloges en zeer gecompliceerde mechanische instrumenten een kwetsbaar karakter hebben. Daarom mogen deze horloges niet dagelijks worden gebruikt en mag ook niet worden verwacht dat ze met dezelfde nauwkeurigheid lopen als moderne mechanische polshorloges.

De foto's maken deel uit van de beschrijving en overrulen de tekst in geval van fouten of inconsistenties daarin.

Aangetekende en verzekerde verzending via DHL Express vanuit Spanje. Verzonden met uitgebreide verzekering, die varieert afhankelijk van het item. Verzekeringskosten: 1,2% van de aankoopwaarde (minimaal € 16,50). Het is inbegrepen in de verzendkosten. Voor verzending naar landen buiten de EU worden douanekosten in rekening gebracht van € 36,00, die bij de verzendkosten zijn inbegrepen. De koper moet alle douanerechten en belastingen dragen. Verpakkingskosten inbegrepen.
(90180)

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen