Reloj de Bolsillo Suizo "Del Doctor", - Lepine, remontoir, Oro 14k. - nº 34111 - Heren - 1850-1900

Doe een bod

Heren zakhorloge, Lepine en Remontoir. Gemaakt in Zwitserland, circa 1890-1900. ‘Dokter’-model.

14 kt gouden kast gemerkt met nummer 34111. Stofkap van metaal met hetzelfde nummer.

Witte wijzerplaat met Romeinse cijfers uurmarkeringen, staafminutenmarkeringen en markeringen en Arabische cijfers van 0 tot 300 voor chronometerfuncties. Lanswijzers en centrale secondewijzer. Tijd instellen door de spil tussen 12 en 1 uur in te drukken en aan de kroon te draaien. Winder op de kroon. Secondewijzer kan worden gestopt door de hendel van 1 naar 2 te bewegen.

Mechanisch uurwerk met gratis ankergang en Breguet-veer. Met opschroefbare beschermplaat.

Maat: 50 mm en 70 mm met de ring.

Totaal gewicht van 114 gram. Waarvan ongeveer 40 gram 14 kt goud met een waarde van ca. € 1.300.

De staat van de horloges is 'in werkende staat'; het is echter mogelijk dat sommigen van hen vanwege hun leeftijd een schoonmaakservice nodig hebben bij ontvangst.

Al onze zakhorloges zijn gekeurd door onze horlogemaker. Houd er rekening mee dat deze oude zakhorloges zeer gecompliceerde mechanische instrumenten zijn met een kwetsbaar karakter. Daarom mogen deze horloges niet dagelijks worden gebruikt, en er mag ook niet worden verwacht dat ze met dezelfde nauwkeurigheid lopen als modernere mechanische polshorloges.

De foto's maken deel uit van de beschrijving en overrulen de tekst in geval van fouten of inconsistenties daarin.

Aangetekende en verzekerde verzending via DHL Express vanuit Spanje. Verzonden met uitgebreide verzekering, die varieert afhankelijk van het item. Verzekeringskosten: 1,2% van de aankoopwaarde (minimaal € 16,50). Het is inbegrepen in de verzendkosten. Voor verzending naar landen buiten de EU worden douanekosten in rekening gebracht van € 36,00, die bij de verzendkosten zijn inbegrepen. De koper moet alle douanerechten en belastingen dragen. Verpakkingskosten inbegrepen.
(90179)

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen