Reloj Inglés de Bolsillo, Chester año 1869 - Lepine. Oro 18k. - Nº 60286 - Heren - 1850-1900

Doe een bod

Lepine heren zakhorloge. Gemaakt in Engeland, met Chester markeringen, jaar 1869.

Gekeurde 18 kt gouden kast en stofkap. nr. 60286. Stofkap met twee gaten voor het opwinden van de klok en het instellen van de tijd. Gesigneerd H.S.

Witte porseleinen wijzerplaat met Romeinse cijfers voor uren, stokken voor minuten, speerachtige wijzers en secondewijzer om zes uur.

Mechanisch opklapbaar uurwerk, scharnierend, dubbele plaat, met Breguet-spiraal en vrij ankergang. nr. 60286. Inclusief twee sleutels aan verguld zilveren ketting om de tijd in te stellen en om op te winden.

Maat: 44 mm en 62 mm met de ring.

Totaal gewicht 72 gram. Waarvan circa 27 gram 18 kt goud met een waarde van ca. € 1.200.

De staat van de horloges is 'in werkende staat'; het is echter mogelijk dat sommigen van hen vanwege hun leeftijd een schoonmaakservice nodig hebben bij ontvangst.

Al onze zakhorloges zijn gekeurd door onze horlogemaker. Houd er rekening mee dat deze oude zakhorloges zeer gecompliceerde mechanische instrumenten zijn met een kwetsbaar karakter. Daarom mogen deze horloges niet dagelijks worden gebruikt, en er mag ook niet worden verwacht dat ze met dezelfde nauwkeurigheid lopen als modernere mechanische polshorloges.

De foto's maken deel uit van de beschrijving en overrulen de tekst in geval van fouten of inconsistenties daarin.

Aangetekende en verzekerde verzending via DHL Express vanuit Spanje. Verzonden met uitgebreide verzekering, die varieert afhankelijk van het item. Verzekeringskosten: 1,2% van de aankoopwaarde (minimaal € 16,50). Het is inbegrepen in de verzendkosten. Voor verzending naar landen buiten de EU worden douanekosten in rekening gebracht van € 36,00, die bij de verzendkosten zijn inbegrepen. De koper moet alle douanerechten en belastingen dragen. Verpakkingskosten inbegrepen.
(90181)

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen