Ulysse Nardin - Saboneta, Remontoir, Oro 18k - nº 104132 - Heren - 1901-1949

Doe een bod

Schitterend zakhorloge voor heren. Sabonette en remontoir. Gemaakt door ULYSSE NARDIN, Locle, Zwitserland, ca. 1900.

Gekeurde 18 kt gouden kast en deksel. Buitendeksel met een gravure van de Romeinse godin Minerva. Gegraveerde binnendeksels met prijsvraag uit 1909, met merklogo op achterdeksel. 18 kt goud, nummer 8374. Stofkap met gravure van prijzen van het merk en 18 kt goud.

Witte porseleinen wijzerplaat, met Arabische cijfers voor uren, lijnen voor minuten, lansachtige wijzers en secondewijzer op zes uur. Gesigneerd door U. NARDIN, Locle.

Mechanisch uurwerk, met Zwitserse bruggen, vrij ankergang en bimetaal wiel, gesplitst en gebalanceerd. Met het nummer 104132, merk en plaats. Uitstekende staat.

Maat: 52 mm, 73 mm met de ring.

Totaal gewicht: 106 gram. waarvan 56 gr. zijn van 18 kt goud, getaxeerd op ongeveer €2400.

De staat van de horloges is 'in werkende staat'; het is echter mogelijk dat sommigen van hen vanwege hun leeftijd een schoonmaakservice nodig hebben bij ontvangst.

Al onze zakhorloges zijn gekeurd door onze horlogemaker. Houd er rekening mee dat deze oude zakhorloges en zeer gecompliceerde mechanische instrumenten een kwetsbaar karakter hebben. Daarom mogen deze horloges niet dagelijks worden gebruikt en mag ook niet worden verwacht dat ze met dezelfde nauwkeurigheid lopen als moderne mechanische polshorloges.

De foto's maken deel uit van de beschrijving en overrulen de tekst in geval van fouten of inconsistenties daarin.

Aangetekende en verzekerde verzending via DHL Express vanuit Spanje. Verzonden met uitgebreide verzekering, die varieert afhankelijk van het item. Verzekeringskosten: 1,2% van de aankoopwaarde (minimaal € 16,50). Het is inbegrepen in de verzendkosten. Voor verzending naar landen buiten de EU worden douanekosten in rekening gebracht van € 36,00, die bij de verzendkosten zijn inbegrepen. De koper moet alle douanerechten en belastingen dragen. Verpakkingskosten inbegrepen.
(07432)

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen