Franck Muller - "NO RESERVE PRICE" - Bi-Retro Chronograph - 7850 CC B - Watch nr. 88 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

Een fraai stalen Franck Muller heren chronograaf polshorloge met automatische opwinding, retrograde seconden en retrograde chronograaf minuten, ref 7850 CC B.
Een zeldzaam horloge uit 2018, aangeboden in de originele volledige set met de dozen van Franck Muller, certificaat van echtheid, documenthouder en op nieuwe kwaliteit JL rode krokodillenleren band met Franck Muller vouwgesp. Een tweede JL in donkerbruin wordt geleverd met een Franck Muller-gesp. Beide banden zijn op maat gemaakt in exact dezelfde kleuren als op de wijzerplaat.
Het horloge is in november 2018 gekocht bij de Franck Muller dealer en staat nu weer te koop. Het is volledig onderhouden en de conditie is als nieuw.

De grote tonneau en gebogen getrapte kast meet 35 mm x 49 mm, exclusief de door Franck Muller gesigneerde kroon. Achterzijde kast gesigneerd met naam maker en model- en referentienummer.
De gesigneerde wijzerplaat in zilver met fijn motorisch gedraaid patroon. Zie detailfoto's.
Indicatie voor lopende seconden en chronograafminuten in het midden links en rechts van de wijzerplaat.
Beide wijzers springen terug naar nul wanneer ze de 60 voor de seconden en 30 voor de chronograafminuten hebben bereikt. Het horloge ziet er levend uit.
Horloge is voorzien van Franck Muller gesigneerd automatisch uurwerk met platina rotor.
Horloge past pols tot 20cm.
Horloge wordt goed verpakt en verzekerd verzonden met track en trace met DHL Express, dus binnen 2 - 3 dagen bij u nadat u betaald heeft aan Catawiki.

We doen ons best om onze horloges zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en stellen uw positieve feedback zeer op prijs.
Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, verzoeken wij u vriendelijk geen negatieve feedback achter te laten, maar contact met ons op te nemen via het Catawiki-mailsysteem, zodat we u kunnen helpen eventuele problemen op te lossen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen