Seiko - Astron GPS - SBXB055 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

GPS Solar.... Dual Time....GPS-gestuurd ....tijd- en tijdzone-instelling...Magnetische weerstand 4.800A/m....Oneindige kalender van dagen en datums gecorrigeerd tot 2100 jaar.... Signaalontvangst resultaat indicator.....Dubbele tijdweergave (40 tijdzones)zwarte wijzerplaat....AM/PM indicator.....Zomertijd functie....Energiebesparende functie....Super transparant en saffierglas met antireflectiecoating.....LumiBrite wijzers en markeringen....100M waterbestendig...Kaliber 8X53S...keramische ring...roestvrij staal met superharde coating kast...Roze Verguld. ..13,3 mm Kastdikte...45 mm Kastdiameter....127g...Hoge sterkte siliconen band...Bandbreedte 21 mm


In algemene staat, het glas en de lunette zijn in zeer goede staat. Er kunnen onopvallende sporen zijn. reparatie nog nooit gezien.


Ik werk sinds 2003 in de detailhandel. Ik werkte bij grote horlogebedrijven en de kledingindustrie. Mijn beroep, waar ik van hou, was gericht op de klok. Ik ben aan het onderzoeken. Soms verkoop ik. Het maakt me blij dat iedereen blij is.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen