Tudor - Geneve Black Bay P01 - Ref. 70150 - Heren - 2021

Doe een bod

*** Geproduceerd in 2021, deze 42 mm Big Size Rolex Tudor Black Bay P01 heeft een roestvrijstalen kast met een originele Tudor bruine leren en rubberen band. Bi-directionele roterende bezel. Zwarte wijzerplaat met lichtgevende uurmarkering. Schroef de kroon vast op de 4 uur positie. Datum op de 3 uur positie. Tudor MT5612 COSC automatisch uurwerk heeft een gangreserve van 70 uur. Ref: 70150. Tegenwoordig hebben we ontdekt dat veel mannen en dames graag deze zwarte wijzerplaat 42 mm grote zwarte baai dragen. De maat is groter dan 40 mm Rolex Submariner en Rolex Daytona ***

Merk Rolex Tudor
Model BlackBay P01
Referentienummer 70150
Serienummer Q284xxx
Uurwerk MT5612 COSC Automatisch
Materiaal kast Staal
Armband: origineel Tudor
Bouwjaar 2021 (bij benadering)
Conditie: Zeer Goed en ongepolijst (lichte gebruikssporen en krasjes)
Leveringsomvang
geen doos en geen papier
Geslacht Herenhorloge/Unisex

Kaliber
Uurwerk Automatisch

Geval
Materiaal kast Staal
Diameter kast 42 mm zonder kroon (groot formaat)
Dikte 11 mm
Waterbestendigheid Niet getest
Materiaal bezel: staal
Kristalglas
Wijzerplaat: Zwart, origineel
Kies cijfers: Geen cijfer

Armband/band
Armband materiaal leer en rubber
Armband kleur bruin
Sluiting Sluiting
Materiaal sluiting Staal

Functies Datum
Overig: Centrale seconden

Verkoopvoorwaarden:
1.) De grote, duidelijke, ongewijzigde foto's vormen een belangrijk onderdeel van de beschrijving. Bekijk de foto goed voordat u een bod uitbrengt. We controleren het horloge om er zeker van te zijn dat het werkt wanneer het wordt vermeld en we controleren het opnieuw voordat het wordt verzonden. Er wordt geen garantie gegeven op de juistheid van het horloge. Houd er rekening mee dat vintage horloges over het algemeen niet als waterdicht worden beschouwd.

2.) Retourzendingen worden alleen geaccepteerd binnen 3 dagen na ontvangst als het horloge niet is zoals beschreven en afgebeeld en het wordt geretourneerd in exact dezelfde staat als waarin het werd verkocht. Restitutie vindt alleen plaats na volledige inspectie en bedraagt de aankoopprijs minus verzend- en administratiekosten. De koper is verantwoordelijk voor de retourzending, verzekering en veilige levering van het horloge aan mij.

3.) Invoerrechten, belastingen en heffingen (meestal geïnd bij levering of ophalen) zijn de verantwoordelijkheid van de koper en zijn niet inbegrepen in de artikelprijs of verzendkosten. Neem contact op met het douanekantoor van uw land voordat u gaat bieden/kopen om te bepalen wat deze extra kosten zullen zijn.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen