Vacheron Constantin - Patrimony - Ref. 85515/000G-9841 - Dames - 2022

Doe een bod

Dit horloge met een diameter van 36,5 millimeter zit perfect om de pols. De zetting met juwelen verleent het tijdloze elegantie: de lunette en de externe minutenteller zijn bezet met 117 rondgeslepen diamanten. De opengewerkte achterkant van de kast onthult een verhoogd oscillerend gewicht in 22K goud geïnspireerd op het Maltezer kruis, evenals de uitzonderlijke met de hand afgewerkte details van het uurwerk.
Sinds de release is dit iconische ontwerp het perfecte accessoire voor zowel mannen als vrouwen dankzij zijn classicisme en minimalisme. Een modern stuk ongeacht het tijdperk, het dankt zijn eenvoud aan de finesse van de kast, die is geïnspireerd op de jaren 1950. Het ontwerp zal voor altijd tijdloze elegantie belichamen.
Wanneer het horloge wordt omgedraaid, wordt de typische kunst van het horlogemaken onthuld. De open achterkant van het horloge toont het verfijnde ontwerp van het kaliber en onthult een 22-karaats gouden oscillerend gewicht geïnspireerd op het iconische Maltese kruis van Vacheron Constantin. Met het zichtbare gewicht zijn de schoonheid van het mechanisme en de uitzonderlijke afwerking een bewijs van de expertise van het Maison, die sinds 1755 onafgebroken is opgebouwd.

* Al onze horloges zijn 100% origineel;
* Geen douanerechten voor EU-kopers;
* 0% btw voor EU-kopers;
* 24 - 48 uur verzekerde verzending via DHL Express;
* Alle horloges zijn van ons en uit voorraad leverbaar;
* Elk horloge gaat met ons eigen certificaat van oorsprong;
* 14 dagen volledig restitutiebeleid.

Zaaknummer: 133XXXXX
Diameter: 36,5 mm diameter exclusief de kroon;
Wijzerplaat : Originele zilveren wijzerplaat;
Band: Originele lederen band met extra originele rode leren band.
Overige specificaties: Volledige set (doos, reiskoffer, papieren, riem).

Het is een perfecte aanvulling op je horlogecollectie. Je kunt deze prachtige horloges ook gebruiken als cadeau aan je vrienden.

Het horloge wordt zorgvuldig verpakt en zeer verzekerd verzonden. Bekijk de foto's aandachtig, deze vormen een integraal onderdeel van de beschrijving. Eventuele gebreken die niet genoemd zijn, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven.

Houd er rekening mee dat al onze foto's niet zijn geretoucheerd en dat we geen Photoshop gebruiken om het horloge er beter uit te laten zien.

Stel gerust vragen!

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen