Meccaniche Veloci - Superquadro - Heren - 2011-heden

Doe een bod

Meccaniche Veloci presenteert de SuperQuadro, een chronograaf vol pit en stijl. De wijzerplaat van dit nieuwe model is voorzien van een automatisch uurwerk. De aandacht voor detail van deze chronograaf, een absolute nieuwigheid voor Meccaniche Veloci, komt tot uiting in
verfijnde elementen zoals de ronde titanium kast, 15 millimeter dik en 45 in diameter, met een ETA 7753 (Valjoux) automatisch mechanisch uurwerk met geschroefde kroon en chronograafknoppen om waterdichtheid tot 10 atmosfeer te garanderen.
Het uurwerk is gedeeltelijk zichtbaar door de half opengewerkte wijzerplaat en maakt het mogelijk de kalender te vinden op 6.11. De naam SuperQuadro verwijst naar een van de meest efficiƫnte motortypes waarbij de zuigerdiameter groter is dan de slag, het belangrijkste kenmerk van hoogtoerige motoren met hoog vermogen die geschikt zijn voor ervaren piloten. Met het SuperQuadro-model heeft Meccaniche Veloci een "race"-horloge gecreƫerd dat de "turn-out"-wereld van twee wielen interpreteert.
Kroon: geschroefd titanium
Knoppen: vastgeschroefd titanium
Ontspiegeld glas en kalfsleren band.
Verzekerde verzending. En eventuele douanerechten die door de koper moeten worden betaald.
Horloge altijd in de horlogekast bewaard.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen