Michel Herbelin - Newport - 36657 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

MICHEL HERBELIN - Newport chronograaf 36657 herenhorloge

Al meer dan 30 jaar is Newport de vlaggenschipcollectie van Michel Herbelin. Geïnspireerd door de America's Cup en de race naar Newport, Rhode Island, is de collectie in de loop der jaren geëvolueerd van traditionele nautische modellen tot geavanceerde horloges voor de moderne man met een geest van avontuur. Deze knappe Michel Herbelin Newport chronograaf met opvallende stalen kast en leisteengrijze wijzerplaat zal ongetwijfeld echte polsjaloezie opwekken. Slim en functioneel, dit is een praktisch horloge dat je altijd kunt dragen en dat je niet in de steek zal laten.

Ten eerste heeft de stalen kast een diameter van 43 mm en een geborstelde bezel. Ten tweede, in overeenstemming met de kast, is de wijzerplaat leigrijs met witte opdruk en minuutnummer. Bovendien zijn de toegepaste uurindexen in roségoud en dat geldt ook voor de wijzers. Voor ultiem comfort en gebruiksgemak is de band van natuurlijk rubber en voorzien van een roestvrijstalen vouwsluiting. Tot slot is het uurwerk een betrouwbaar Zwitsers Ronda quartz kaliber.

Michel Herbelin is een onafhankelijk horlogemerk dat sinds 1947 in handen is van de familie Herbelin. Alle horloges worden met grote zorg en oog voor detail ontworpen en gemaakt in Frankrijk. Voor volledige gemoedsrust, de Michel Herbelin Newport chronograaf

Zwitsers Ronda 5040-D Quartz uurwerk
Stalen kast met geborstelde bezel, 43 mm diameter
Leisteengrijze wijzerplaat, arabische cijferindexen en wijzers
Sub-wijzerplaten geven seconden, minuten en uren tot 1/10 van een seconde aan
Bruin lederen band, vouwsluiting met dubbele drukknopontgrendeling
Krasbestendig Saffierglas
Waterbestendig 10 bar (100 meter)
Datum
Gemaakt in Frankrijk

Uitstekende staat, lopend, met alle functies werkend,

Doos -Ja
Papierwerk - Ja

Internationale kopers - Let op
Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de artikelprijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.
Neem contact op met het douanekantoor van uw land om te bepalen wat deze extra kosten zijn voordat u gaat bieden of kopen.
Douanekosten worden normaal gesproken door de rederij in rekening gebracht of geïnd wanneer u het artikel ophaalt. Deze kosten zijn geen extra verzendkosten.
We zullen goederen niet onderwaarderen of het artikel markeren als een geschenk op douaneformulieren. Dat is in strijd met internationale wetten.

Verzekerd verzonden. TNT, UPS, Fedex of DHL. Voor Europa ongeveer 3 dagen.


Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen