Seiko - Diver - 6458-6000 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

Beschrijving
Kast: 38 x 43 x 10 mm
Wijzerplaat: Zwarte wijzerplaat
Dag/datum: Quickset functie werkt
Kristalglas
Armband: Aftermarket SS-armband (gebruikt)
Nokbreedte 18 mm
Lengte inclusief horloge 17,5 cm

Algehele staat is redelijk goed en horloge loopt maar onderhoudsgeschiedenis onbekend. Resterende batterijcapaciteit onbekend. Verkocht zoals het is.

Verzekerde verzending via de volgende kanalen:
Lokale verzending: SpeedPost
Internationale verzending: aangetekende luchtpost met tracking

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN!! LET OP ALVORENS TE BIEDEN!!
1. Het horloge wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt. Tenzij anders vermeld, wordt er geen garantie gegeven en zijn er geen claims voor nauwkeurigheid van de tijdwaarneming, waterbestendigheid enz. toegestaan of gehonoreerd.

2. De koper is verantwoordelijk voor aanvullende douane- en/of btw-heffingen die door de belastingdienst van elk land kunnen worden geheven. Neem daarom contact op met de relevante autoriteiten als u niet zeker bent en bied dienovereenkomstig. In het geval dat de koper de levering niet in ontvangst neemt vanwege niet-betaling van verschuldigde belastingen, is de koper nog steeds aansprakelijk voor alle gemaakte verzend-, inklaringskosten en andere administratieve kosten.

3. In het geval van annulering naar goeddunken van de koper na verzending, is de koper aansprakelijk voor alle retourverzendkosten, administratiekosten en douanekosten die moeten worden betaald om het horloge terug te sturen en opnieuw te importeren.

4. Internationale doorvoer (exclusief douane-inklaring en last mile levering) duurt meestal tot 2 weken, maar de huidige internationale doorvoer kan tot 3-4 weken of langer duren vanwege de verslechterende pandemische situatie in veel landen in Aziƫ, Europa en de VS.

5. Houd er ook rekening mee dat we geen invloed of controle hebben over hoe snel de douaneautoriteit van elk land het pakket bij aankomst in uw land verwerkt. Bied daarom alleen als u zich op uw gemak voelt met een eventuele langere vertraging in de levering gedurende deze periode.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen