Seiko - New Prospex Gold Solar diver - SNE586P1 | V147-0CS0 - Heren - 2011-heden

Doe een bod

-// BESCHRIJVING //-

** Gemaakt in Japan **

** Nieuw 2022 model Solar Diver **

** Top van saffierkristal **

Model: Seiko Prospex SNE586P zonneduiker
Materiaal: roestvrij staal in goudkleur
Kleur wijzerplaat: zwart
Wijzerplaat maat: 39mm met bumper (exclusief kroon)
Pasvorm: Tot 19,0 cm pols.
Uurwerk Seiko V157 Solar Quartz uurwerk
Gangreserve: 6 maanden
Functies: Tijdregistratie, 200m duiken, zonne-energie opladen, datumweergave.

—// LEVERING INHOUD //—

Originele doos: Ja *(Originele Seiko-doos, doos kan afwijken van foto's, afhankelijk van beschikbaarheid)
Originele papieren: Nee *(Geen tag en papieren)

-// VOORWAARDE //-

Behuizing: als nieuw
Kristal: als nieuw
Wijzerplaat en wijzers: als nieuw
Bezel: als nieuw
Armband: als nieuw

— // ALGEMENE BEOORDELING //—

Algemene staat: N

BEOORDELINGSRICHTLIJN:

N [als gloednieuw] Item is nooit gebruikt
S [Superior] Artikel verkeert in een zo goed als nieuwe staat, met zeer lichte tot geen tekenen van slijtage.
A+ [Uitstekend] Item is licht gebruikt. Meestal haarlijntjes.
Een [Geweldig] item heeft lichte krassen en slijtage, maar ziet er geweldig uit
B+ [Goed] Item heeft krassen en matige gebruikssporen.
B [Redelijk] Item heeft overal krassen en deuken. Nog in goed werkende staat.
V [Vintage] Artikel is meer dan 10 jaar oud en intensief gebruikt. Overal gebruikerssporen maar functioneel
ND [BERGING] Item werkt niet. Moet gerepareerd worden of alleen voor onderdelen.

—// VERZENDINGSMETHODE //—

Verzender: FedEx Economy

— OPMERKINGEN VOOR KLANTEN —

[FOTO'S]

- Alle foto's zijn niet geretoucheerd (behalve serienummers die om veiligheidsredenen verborgen zijn). Eventuele gebreken die niet in de beschrijving staan, maar zichtbaar zijn op de foto's, worden beschouwd als beschreven. Foto's zeggen meer dan duizend woorden, daarom verzoeken wij u vriendelijk de foto's zorgvuldig te bekijken alvorens te bieden aangezien zij een integraal onderdeel van de beschrijving vormen. Ik waardeer mijn relatie met klanten, dus ik wil niet uw teleurstelling worden wanneer items met ongewenste resultaten worden ontvangen.

[NAUWKEURIGHEID]

- Nauwkeurigheid wordt getest op elk horloge in horizontale positie (wijzerplaat naar boven) bij volledig gewonde gangreserve en wordt als voldoende beschouwd voor het bijhouden van de tijd voordat het onze winkel verlaat. Enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de nauwkeurigheid zijn onder meer de draagtijd op de pols, armbewegingen en spanning op de krachtveer. Horloges die meer dan 10 jaar oud zijn, kunnen een groter verschil in nauwkeurigheid en inconsistentie ervaren als gevolg van mechanische slijtage.

[AUTHENTICITEIT]

- Alle horloges die ik heb verkocht zijn authentiek. Ik probeer alle aftermarket-onderdelen te labelen die ik kan identificeren en naar mijn beste weten. Beoordeel het artikel aan de hand van de foto's zoals ze zijn genomen van het daadwerkelijke artikel dat u ontvangt. De schriftelijke beschrijving is alleen bedoeld als hulpmiddel wanneer foto's het defect niet perfect kunnen laten zien. (behalve voor sommige gloednieuwe items waar foto's kunnen worden geleend van eerdere aanbiedingen).

[KIJK ZORG TIP]

- horloges worden afgeraden om onder de douche of in bad te dragen. Heet water en zeep kunnen de rubberen pakkingen in het horloge aantasten en lekkage veroorzaken. Bovendien is mist (waterdamp) minder dicht dan waterdruppels en is het veel gemakkelijker om in het horloge te komen. Draag het horloge niet tijdens het douchen/baden en plaats het niet in een vochtige omgeving (bijv. badkamer tijdens het douchen).

[ANNULERING EN RETOUR]

- Als de winnende bieder of koper besluit het bod te annuleren/in te trekken of als de zending wordt teruggestuurd op oneigenlijke wijze van de koper (bijv. koper om de kosten van alle verzendkosten en retourinvoerrechten van de verkoper te dekken.

[IMPORTEREN]

-Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat er al dan niet douanebelasting of invoerrechten in rekening worden gebracht. Invoerwetten zijn in elk land anders en informatie is te vinden op de webpagina van het lokale douanekantoor. Eventuele douane- of invoerrechten worden in rekening gebracht zodra het pakket het land van bestemming bereikt en moeten door de geadresseerde worden betaald.

[SCHADE OF VERLOREN PAKKET]

- We proberen elk horloge vóór verzending zo zorgvuldig mogelijk te controleren en onze pakketten te verzekeren, maar in het onaangename geval dat het pakket of het horloge beschadigd of verloren aankomt, laat het ons weten en bewaar al het verpakkingsmateriaal en de inhoud op zijn plaats zodat wij kunnen voor u een claim indienen bij de koerier.

Dit unieke product wordt aangeb

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen