Eberhard & Co. - 18k Yellow gold Sub Seconds - Heren - 1950-1959

Doe een bod

Schitterend Vintage Eberhard&Co horloge, in 18KT massief goud, uit de jaren 50/60, perfect functioneel, in goede algemene staat, houdt goed de tijd, ook al weet ik de datum van de laatste revisie niet. Het horloge bevat een origineel Eberhard-uurwerk, met handmatige opwinding, terwijl de specifieke honingraatwijzerplaat, met de klassieke kenmerken van de tijd, dit horloge fascinerender en aantrekkelijker maken voor verzamelaars.
De massief gouden kast meet 35 mm, exclusief de opwindkroon, terwijl hij van handvat tot handvat 22 mm meet, uitgerust met een leren band van 18 mm. Het gewicht is 36,80 gram.
Wat kunnen we zeggen over het merk Eberhard, een merk dat, samen met andere belangrijke merken zoals Omega, Longines, Zenith, etc, etc, heeft bijgedragen aan het schrijven van de geschiedenis van high-end uurwerken over de hele wereld, die zelfs vandaag nog doorgaat , om horloges en uurwerken te maken die steeds betrouwbaarder worden en de collecties van de vele verzamelaars die aan dit merk zijn toegewijd, verrijken. Ik constateer dat ik een kleine verzamelaar ben, bijgevolg is deze verkoop een verkoop tussen particulieren, daarom is de visum-en-zoals formule van toepassing, ik garandeer dat het horloge werkt, eventueel heb ik een video waar je het horloge werkend kunt zien. is in goede algemene staat, maar ik weet niet de datum van de laatste revisie.
Ik verzend niet naar China, Rusland en Japan.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen