GUB Glashütte - Spezimatic BISON - Heren - 1970-1979

Doe een bod

U biedt op een origineel Glashütte horloge uit de jaren 70. Dit originele horloge is in zeer goede staat en heeft het nummer 06-26-18-24 in de catalogus van de fabrikant, waardoor het een perfect verzamelobject is.

WIJZERPLAAT BISON: zilverkleurige opgelegde indexen (originele wijzers & wijzerplaat). Heel goede staat.

KAST: originele verchroomde roestvrijstalen bodem. Lichte gebruikssporen, lichte rand- en rugslijtage. Geen diepe krassen, geen chips. Kroon in zeer goede staat. Hoogte 10 mm, diameter 36-40 mm

GLAS: acryl, zeer goed/als nieuw, geen krassen.

UURWERK: Bouwjaar Q2.1974. Schoon en goed afgesteld.

Spezimatic Kal.75: Een van de meest succesvolle en wijdverbreide automatische uurwerken in Duitsland. Hefboomechappement, 26 jewels, monometallische balans, zelfcompenserende platte spiraalveer. Datum met snelverstelling, schokbescherming.

BAND: nieuwe zwarte stoffen band (Nato-band) die het karakter van het horloge benadrukt en tegelijkertijd de onderkant beschermt tegen transpiratievocht.

BISON-serie
Deze horloges hebben een "waterdicht" reliëf op de achterkant in plaats van andere Spezimatic-ontwerpen ("waterdicht") en zijn zeer slagvast. In overeenstemming met de bizondieren zou de behuizing volgens de reclame destijds een val van een meter op beton zonder schade moeten doorstaan: de kroon is bijna twee keer zo lang als normaal. Het glas is gepantserd, waardoor het strakker in de kast zit.

Voor details zie foto's.
Verzekerde verzending met DHL (500 EUR), verzending volgen, wereldwijd.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen