IWC - 1961 Schaffhausen automatic cal.44 - 1.567.335 NO RESERVE PRICE - Dames - 1960-1969

Doe een bod

IWC Schaffhausen met het zeer zeldzame kaliber 44 voor dames met gebruik van het 'Pellaton' kaliber in automatische opwinding, waarschijnlijk een van de beste ooit gemaakte mini Zwitserse automatische uurwerken. Met een eenvoudig tijdloos ontwerp werkt het goed, houdt het goed de tijd en is het klaar om te dragen of cadeau te doen!

Het horloge herbergt een legendarisch cal. 44 klein automatisch uurwerk, goed lopend op 17/21 jewels. Het is gevat in een klassieke roestvrijstalen kast en wordt geleverd met het originele acrylglas en een goede kroon.

De wijzerplaat is fabrieksorigineel in parelmoerkleur met aangebrachte massief zilveren markeringen, in algehele uitstekende staat met originele wijzers.

Dit unieke en gewilde IWC Schaffhausen horloge meet 20 mm van links naar rechts (exclusief kroon) en 26 mm van bovenlip tot onderlip.

Onderhouden: Ja, volledig onderhouden. Getimed tot perfecte precisie op een state-of-the-art computergestuurd systeem. Uw horloge is belangrijk voor ons en wij zullen er levenslang voor zorgen. Met een ervaren team van horlogemakers die elk meer dan veertig jaar ervaring hebben en een groot aantal onderdelen leveren, bieden wij de beste after-saleszorg in de branche.
Garantie: 1 jaar garantie.
Retourneren: 7 dagen volledige terugbetaling. 100% tevredenheidsgarantie
Bekijk de foto's... Bekijk alle foto's in detail en lees alle beschrijvingen een voor een.

Belangrijke opmerking: de koper betaalt ALLE invoerrechten en belastingen. Deze kosten zijn koper verantwoordelijkheid. Retourzendingen alleen geaccepteerd via internationale postdienst van de postdienst van het land van de koper, anders niet geaccepteerd vanwege problemen bij het importeren van horloges in Turkije

Verzending: wereldwijde verzekerde verzending met TNT Express.

Aan dit horloge is een splinternieuwe, 10 mm brede kwaliteitsvolle lederen band van standaardlengte in zwarte kleur bevestigd met niet-ondertekende anti-allergische gesp in witte kleur.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen