IWC - Schaffhausen Türler 807A cal.8541 - 1702676 - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Hier is een prachtige, volledig originele IWC ref 807A uit 1962. De zilveren sunburst-wijzerplaat is in zeer goede staat, met een IWC-scriptlogo. Het heeft gefacetteerde stalen staafuurmarkeringen met puntige punten, dubbel op 12 uur. De uurmarkeringen vertonen wat corrosie op close-up foto's. De wijzers zijn in prima staat. De hack stopt de secondewijzer wanneer de kroon wordt uitgetrokken naar de tijdinstellingsmodus, om een nauwkeurigere tijdinstelling mogelijk te maken. Het stalen framevenster om 3 uur geeft de datum weer, die semi-snel kan worden ingesteld door eerst de wijzers tot middernacht te draaien zodat de datum verandert, dan onmiddellijk de wijzers achteruit te draaien naar 23:45 en dan weer vooruit tot middernacht. Herhaal indien nodig.

Diameter kast 34,2 mm exclusief vis gesigneerde kroon. Afmeting nok tot nok 39,8 mm.

De roestvrijstalen wijzerplaat is in zeer goede staat, met een paar markeringen rond het datumvenster als meest opvallende. De edelstalen kast met de originele vissenkroon en gefacetteerde zware lugs is in zeer fraaie staat, met zeer weinig gebruikssporen. De achterkant van de kast is in zeer goede staat, met een geborsteld midden en een gepolijste rand die wat slijtage vertoont.

De kast van het horloge is geproduceerd door twee verschillende fabrikanten en de achterkant van de kast is gestempeld met "HF" (Huguenin Frères)

Het horloge komt op een after market leren band van goede kwaliteit.

Binnenin het horloge slaat het fantastische 8541B-uurwerk van IWC met het Pellaton-opwindsysteem krachtig. Het horloge heeft in januari 2022 een volledige servicebeurt gehad en wordt geleverd met 12 maanden garantie op het goed mechanisch functioneren

Bekijk de foto's... Bekijk alle foto's in detail en lees alle beschrijvingen een voor een.

Belangrijke opmerking: de koper betaalt ALLE invoerrechten en belastingen. Deze kosten zijn koper verantwoordelijkheid. Maak je geen zorgen over hoge aangepaste belastingen. aangepaste formulierwaarde zal worden geregeld. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd via internationale postservice van de postdienst van het land van de koper, andere niet geaccepteerd vanwege problemen bij het importeren van horloge naar Turkije

Verzending: wereldwijde verzekerde verzending met TNT Express.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen