Omega - 1971 Geneve cal.485 - 511.414 - Dames - 1970-1979

Doe een bod

Met zijn prachtige ontwerp van Zwitserse makelij, zal hij er zeer stijlvol uitzien op de armen en de aandacht op je vestigen.
In het midden van het horlogeglas zit het omega embleem op de kast en kroon en is origineel.
Het horloge is een kaliber 485 opwinduurwerk en is een geheel origineel omega uurwerk. Het uurwerk is koperkleurig en erg mooi. De klok is zeer schoon en helder. De wijzerplaat is mooi en heeft reliƫf indexen.
Het is het meest waardevolle Geneve-model van Omega. De band is 20 cm lang inclusief horlogekast. Zonder kroon is de diameter van de horlogekast 15,5 mm. Het is 17,1 mm in diameter inclusief de kroon. Verticaal meet lug tot lug 25,5 mm
Vergeet gewone horloges, het is een verzamelproduct met zijn stijlvolle design en zal een verschil maken om de polsen met 20 micron witgoud vergulde kast.

Onderhouden: Ja, volledig onderhouden. Getimed tot perfecte precisie op een state-of-the-art computergestuurd systeem. Uw horloge is belangrijk voor ons en wij zullen er levenslang voor zorgen. Met een ervaren team van horlogemakers die elk meer dan veertig jaar ervaring hebben en een groot aantal onderdelen leveren, bieden wij de beste after-saleszorg in de branche.
Garantie: 1 jaar garantie.
Retourneren: 7 dagen volledige terugbetaling. 100% tevredenheidsgarantie
Bekijk de foto's... Bekijk alle foto's in detail en lees alle beschrijvingen een voor een.

Belangrijke opmerking: de koper betaalt ALLE invoerrechten en belastingen. Deze kosten zijn koper verantwoordelijkheid. Retourzendingen alleen geaccepteerd via internationale postdienst van de postdienst van het land van de koper, anders niet geaccepteerd vanwege problemen bij het importeren van horloges in Turkije

Verzending: wereldwijde verzekerde verzending met TNT Express.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen