Seiko - 5 Sports Rally “Blue Dial” Roman Numerals - 6119-7173 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

-Merk: Seiko
-Model: Rally blauwe wijzerplaat
-Modelnummer: 6119-7173
-Referentienummer: 9N5607
- Kast & armband: roestvrij staal - wijzerplaat: blauw, in "uitstekende" staat. Vlekkeloos. -Seiko produceerde eind jaren '60 en '70 geen tekort aan sportduikers, maar geen daarvan was zo gedenkwaardig en gewild als degenen die de "Rally"-onderscheiding dragen. Ze zijn zo genoemd naar hun geruite bezels en wijzerplaten en vormen een direct herkenbare combinatie van kleur en cool.
Dit horloge bevat aftermarket-aanpassingen zonder toestemming van het merk. Dit kan van invloed zijn op de waarde van het horloge en kan de garantie van de fabrikant ongeldig maken. Het merk kan onderhoud en reparaties weigeren aan horloges die zijn gemodificeerd door horlogemakers zonder vergunning.
-Automaat, In "Uitstekende" staat. Als nieuw. Alle functies werken perfect.
-Dag-indicator (Engels en Romeins cijfer),Datum-indicator-Zeer verzamelbaar en zeldzaam. Het is geen horloge dat overal en altijd te vinden is. Het is een bijzonder vintage model. Er is nog maar heel weinig over in de wereld. Dat is wat deze horloges bijzonder maakt. Om zeldzaam te zijn. Het is een verzamelobject dat elke dag en elke keer gedragen kan worden.
- Wijzerplaat, wijzers, omlijsting, binnenring zijn aftermarket.
>>>We kunnen binnen 3 dagen verzenden via Fedex en DHL met trackingcode

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen