Seiko - "NO RESERVE PRICE" Advan (JDM) - 6106-7570 - Heren - 1970-1979

Doe een bod

Zeer uniek en zeldzaam Seiko Advan Vintage heren automatisch horloge uit de jaren 70. Het horloge heeft een mooie Turquoise wijzerplaat en zon Adwan logo erop. Het is in geheel originele staat. Het horloge is geproduceerd voor de Japanese Domestic Market (JDM). Dag in het Japans en Engels. Het wordt geleverd met zijn originele "Seiko Advan" gesigneerde stalen armbandband.

?Het horloge werkt met een Seiko Japan 6106C automatisch uurwerk. Quickset dag & datum.

? Kast is 39 mm (exclusief kroon) X 40 mm (lug-to-lug). De nokbreedte is 16 mm.

?Het horloge wordt geleverd met zijn "Seiko Advan" origineel gesigneerde stalen armbandband op foto's. Het past tot een polsmaat van 20,5 cm.

?Conditie opmerkingen: Zeer goed. Allemaal origineel. Net glas vervangen. Schone wijzerplaat, alleen kleine markeringen. Kast, achterkant en band zien er gepolijst en geborsteld uit. Het horloge is functioneel en houdt de tijd. Foto's maken deel uit van de beschrijving. Bekijk ze alstublieft zorgvuldig.

?Geen papier. Het wordt geleverd met een reisdoos van hard plastic.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via Express Courier met een trackingcode. Levertijd is slechts enkele dagen* voor Europa en ca. 5-7 dagen* voor andere landen.

Houd rekening met douanerechten. Douanerechten zijn de verantwoordelijkheid van de koper en vallen buiten de controle van verkopers.
* Geschatte werkdag

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen