Tissot - Seastar - Heren - 1960-1969

Doe een bod

Welkom bij een van mijn veilingen.

Deze keer moet ik een polshorloge aanbieden voor kenners en verzamelaars. Dit is een klassiek Tissot Seastar suit watch model uit 1965 in een vergulde kast. Het horloge is in zeer goede staat.

Handopwindbaar uurwerk, cal. 781, lager op 17 robijnen, gesigneerd met het nummer 7472297. Het mechanisme is zilver van kleur, bewaard in een zeer mooie originele staat.

Originele wijzerplaat van parelmoer, in goede staat bewaard gebleven, door lijnen verdeeld in 4 delen. Gouden uurmarkeringen toegepast op de wijzerplaat. In het bovenste gedeelte is er een aangebracht logo en de geschilderde naam van het merk Tissot, in het onderste gedeelte de naam van het Seastar-model.

Originele wijzers in goud met vulling.

Origineel glas, in zeer goede staat.

Comfortabel kant. Past perfect bij dit prachtige horloge.

De horlogekast is origineel, verguld, met lichte gebruikssporen.

Stalen achterdeksel, vastgeschroefd, in perfecte staat. Caseback versierd met de zon en het Tissot-logo, bovendien gesigneerd aan de binnenkant.

Het uurwerk van het horloge loopt goed, het horloge houdt in liggende positie de exacte tijd aan van ongeveer -10 seconden per dag. Polsnauwkeurigheid is niet getest, vanwege handbewegingen en lichaamswarmte kan de nauwkeurigheid afwijken van bovenstaande.

Het horloge vertegenwoordigt een middelgrote lijn.
Horloge diameter 34 mm zonder kroon.
Hoogte met handgrepen 40 mm.
De dikte van het horloge is 9,5 mm.

De set bevat een nieuwe bruine band uit de productieperiode, gemaakt van natuurlijk leer, 18 mm breed. Daarnaast wordt het horloge verzonden in een reisdoos.

Het horloge wordt verzekerd en aangetekend verzonden.

Om mogelijke misverstanden te voorkomen, wordt u verzocht de foto's aandachtig te bekijken, deze maken integraal deel uit van het aanbod en geven de staat van het verkochte horloge nauwkeurig weer.

Proficiat aan de winnaar van de veiling.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen